Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HERRA, OPETA MINUA TUTKIMAAN RAAMATTUA 28 PÄIVÄSSÄ

23 toukokuun, 2023 @ 18h00 - 20h00

“Herra, opeta minua tutkimaan Raamattua 28 päivässä” 4x Zoom raamattukoulutus 

Kaipaatko suurempaa henkilökohtaista ymmärrystä Jumalasta ja Hänen Sanastaan? Sellaista tapaa tutkia Raamattua, joka auttaa sinua ymmärtämään syvemmin Jumalaa ja elämää?

Tule mukaan induktiiviseen raamatun opetukseen, jossa opit uuden menetelmän Jumalan Sanan tutkimiseksi. Menetelmän, joka auttaa sinua tutkimaan itsenäisesti Raamattua entistä syvemmin.

Raamattu on ainutlaatuinen kirja. Maailman eniten käännetty kirja. Best seller vuodesta toiseen. Oikeastaan kyse ei ole yhdestä kirjasta vaan 66 erillisen kirjan kokoelmasta, jotka muodostavat hämmästyttävän yhtenäisen kokonaisuuden. Raamatun kirjoihin sisälle pääseminen ei kuitenkaan aina ole helppoa, mutta kun pääset sisälle tekstiin, eteesi aukeaa tavattoman mielenkiintoinen ja merkityksellinen tutkimusalue. Haluamme tämän koulutuksen kautta auttaa sinua ymmärtämään Raamattua uudella, syvemmällä tasolla.

2 h kestävät zoom-opetukset pidetään kerran viikossa tiistaisin yhteensä neljä kertaa. Opetusten välissä tutkit itsenäisesti Raamattua työkirjan avulla. Työkirja käsittää Raamatun tekstejä sekä Vanhan testamentin, että Uuden testamentin puolelta.

Opetusten sisältö on seuraava: lyhyt luento, n. 30 min. Tämän jälkeen keskustelua ja tutkimme yhdessä jotakin Raamatun tekstiä oppikirjasta tai sen ulkopuolelta käyttämällä ns. induktiivista menetelmää. Emme siis pelkästään lue Raamattua, vaan tutkimme sitä.

Kurssi sopii sellaiselle henkilölle joka ei ole koskaan perehtynyt Raamattuun, mutta myös sellaiselle henkilölle, joka on lukenut Raamattua paljon. Vaikka olet ollut mukana aiemmilla Preceptin kursseilla, tulet saamaan tästä opetuksesta paljon uusia oivalluksia ja syvempää ymmärrystä Raamatun tulkinnasta.

———-

Koulutus pidetään webinaarina Zoom-yhteyden kautta.

MITEN KURSSILLE PÄÄSEE MUKAAN?

  • Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen info@precept.fi viimeistään 20.5.2023.
  • Kurssin hinta on 5 € ja sisältää kurssikirjan pdf:nä. Maksa kurssimaksu tilille  FI43 6601 0010 4752 83 (Precept ry) viite 1261
  • Suosittelemme kurssimateriaalin printaamista tehtävien osalta
  • Jos haluat lisäksi painetun kurssikirjan (+ 13 €) tilaa se tästä https://precept.fi/kauppa/herra-opeta-minua-tutkimaan-raamattua-28-paivassa/

Saat ennen kurssin alkua ohjeet kurssista sähköpostiisi.

AJANKOHTA: Koulutukset ovat tiistaisin klo 18-20 yhteensä 4 x seuraavina päivinä:
23.5., 30.5., 6.6., 13.6., 

23.5. Johdanto Raamatun merkityksen ymmärtämiseen. Raamatun tutkiminen vs lukeminen. Hoosean kirjan sanomaa. Kun Jumalan sana katoaa ja löytyy!
30.5. Asiayhteydet, avainsanat, kirjalliset tyylit. Johdanto Joonan kirjaan.
6.6. Raamatun tutkimisen apuvälineet. Joonan kirjan jatkoa.
13.6. Raamatun vaikeat kysymykset. Selvitetään yhdessä mikä on Paavalin pistin (2.Kor 12.7) Raamatun opetuksen soveltaminen käytännön elämään. Juudaksen kirje.

Kouluttajana toimii Veli-Pekka Joki-Erkkilä. Opetus ja opetusmateriaali on suomeksi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan tähän tärkeään opetukseen!

Ilmoittautuminen info@precept.fi

Tiedot

Päivämäärä:
23 toukokuun, 2023
Aika:
18h00 - 20h00