MIES TAISTELUISSA – STRATEGIA KIUSAUKSISTA SELVIYTYMISEEN (20-21.4.2024)

Hotelli Tammer Satakunnankatu 13, Tampere, Suomi

Opetuksen tavoitteena on auttaa miehiä vahvistumaan taistelussa heikkouksien alueella ja samalla ymmärtämään hengellisen todellisuuden perspektiiviä elämäämme. Silmiemme eteen tulvii seksuaalisesti värittyneitä kuvia, jotka herättävät useimpien miesten kiinnostuksen. Niiden katselemiseen voi syntyä riippuvuus. Elämme myös irrallisten suhteiden maailmassa. Avioeroluvut ovat huipussaan. Moraalittomuus on normaalia. Kuitenkin, jos lankeamme kiusaukseen, joudumme maksamaan siitä hinnan. Voiko mies kaiken tämän [...]

€70

Syty palavasti Jumalasta 7.-9.6.2024 (Kiponniemi, Jyväskylä)

Kiponniemen toimintakeskus, Jyväskylä

Elämämme on hengellinen matka, johon kuuluu erilaisia vaiheita. Joskus saatamme huomata, että olemme jollakin tavalla kehittäneet apatiaa Jumalan asioita kohtaan. Sen sijaan, että rakkautemme Jumalaa kohtaan olisi palavaa, uskomme näyttää pyörivän automaattiohjauksella – tai ehkä se on pysähtynyt. 

Tämän induktiivisen Raamatun opetuksen avulla silmäsi avautuvat häiriötekijöille, jotka voivat heikentää kiinnostustasi Jumalan asioihin, ja huomaat käytännön toimia, joilla voit sytyttää "tulen" jälleen palamaan. Kuljet syvempään, merkityksellisempään, elämää muuttavaan uskoon.