Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Hengellinen sodankäynti – Voittoon vihollisesta (6x Zoom-koulutus 18.10.2023 alk)

18 lokakuun @ 18h00 - 20h00

5€

Hengellinen sodankäynti – Voittoon vihollisesta
6x zoom koulutus

Sodankäynnin ensimmäinen sääntö on tuntea vihollisen toimintatapa. Voiton saamiseksi on tärkeää tietää perusteellisesti vastapuolen vahvuudet, hyökkäyslinjan todennäköinen sijainti ja vastustajan taktiikka. Joten, miten täydellinen ja oikea ymmärrys sinulla on Paholaisesta, vihollisestasi? Vai tiesitkö edes, että sinulla on vihollinen?

Raamatusta käy selkeästi ilmi, että jokainen meistä elää keskellä hengellistä taistelua, riippumatta siitä tiedostammeko sen vai emme.  On välttämätöntä saada tarkat tiedot vihollisestamme, joka on päättänyt tuhota kykymme palvella tehokkaasti Jumalaa. Selvitä Paholaisen toimintatapa Jumalan Sanasta. Totuuden tietäminen auttaa pysymään lujana vihollisen kohdatessa.

Tällä kurssilla tutkimme Raamatun opetusta hengellisestä sodankäynnistä. Opetus järjestetään zoom-koulutuksena webinaarina. Opetuksen aikana käymme läpi Raamatun tekstejä Preceptin ”40min sarjan” optusmateriaalin avulla ja keskustelemme käytännön esimerkeistä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan tähän mielenkiintoiseen opetukseen.

——————

MITEN KURSSILLE PÄÄSEE MUKAAN?
Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen info@precept.fi viimeistään 16.10.2023 sekä maksamalla kurssimaksu, 5 €, Preceptin tilille: FI43 6601 0010 4752 83. Käytä maksaessasi viitettä 2215. Saat ohjeet kurssista sähköpostiisi.

(Kurssimaksusta ei tule erillistä laskua, vaan jokainen voi maksaa sen omatoimisesti ylläolevan ohjeen mukaan)

Lisäksi saat ennen kurssin alkua sähköpostiisi oppikirjan pdf-tiedostona.

Huom! Mikäli haluat lisäksi painetun kirjan, tilaa se täältä: ”Hengellinen sodankäynti”-kirja

Painetun kirjan postittaminen kotiin maksaa 11 € ja tästä saat sähköpostiisi erillisen laskun. Painetun kirjan toimittamisen viive on noin 1 vko mikä kannattaa huomioida kurssille ilmoittautuessa.

AJANKOHTA: Koulutukset ovat keskiviikkoisin klo 18-20 yhteensä 6 x seuraavina päivinä:
18.10.
25.10.
1.11.
15.11.
22.11.
29.11.

Kouluttajana toimii Veli-Pekka ja Minna Joki-Erkkilä. Opetus ja opetusmateriaali on suomeksi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan tähän tärkeään opetukseen!

Ilmoittautuminen info@precept.fi

Opettajana toimii Veli-Pekka Joki-Erkkilä

Kohderyhmä: Tämä opetuskokonaisuus sopii jokaiselle kristitylle, joka haluaa oppia hengellisen sodankäynnin Raamatulliset perusteet.

Vähävaraisten on mahdollisuus hakea avustusta kurssimaksuun lähettämällä tästä pyyntö alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoja info@precept.fi

Tiedot

Päivämäärä:
18 lokakuun
Aika:
18h00 - 20h00
Hinta:
5€
Tapahtumaluokka: