Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Syty palavasti Jumalasta 6xzoom koulutus alk 5.8.2024

5 elokuun @ 0h00

€5

Mitä tarvitaan, jotta kristityt loistavat kirkkaasti tämän maailman haasteiden keskellä?

Elämämme on hengellinen matka, johon kuuluu erilaisia vaiheita. Joskus saatamme huomata, että olemme jollakin tavalla kehittäneet apatiaa Jumalan asioita kohtaan. Sen sijaan, että rakkautemme Jumalaa kohtaan olisi palavaa, uskomme näyttää pyörivän automaattiohjauksella – tai ehkä se on pysähtynyt.

Tämän induktiivisen Raamatun opetuksen *(ks alla selitys siitä mitä tarkoitaa induktiivinen Raamatun tutkiminen) avulla silmäsi avautuvat häiriötekijöille, jotka voivat heikentää kiinnostustasi Jumalan asioihin, ja huomaat käytännön toimia, joilla voit sytyttää ”tulen” jälleen palamaan. Kuljet syvempään, merkityksellisempään, elämää muuttavaan uskoon.

MITEN KURSSILLE PÄÄSEE MUKAAN?
Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen info@precept.fi viimeistään 3.8.2024 sekä maksamalla kurssimaksu, 5 €, Preceptin tilille: FI43 6601 0010 4752 83. Käytä maksaessasi viitettä 1290. Saat ohjeet kurssista sähköpostiisi.

(Kurssimaksusta ei tule erillistä laskua, vaan jokainen voi maksaa sen omatoimisesti ylläolevan ohjeen mukaan)

Lisäksi saat ennen kurssin alkua sähköpostiisi oppikirjan pdf-tiedostona.

Huom! Mikäli haluat lisäksi painetun kirjan, tilaa se täältähttps://www.precept.fi/product/sytypalavastijumalasta/

Painettu kirja postitettuna kotiin maksaa 13 € ja tästä saat sähköpostiisi erillisen laskun. Painetun kirjan toimittamisen viive on noin 1 vko mikä kannattaa huomioida kurssille ilmoittautuessa.

AJANKOHTA: Koulutukset ovat maanantaisin klo 18.00-20.00 yhteensä 6 x seuraavina päivinä:
5.8.
12.8. 
19.8.
26.8. 
2.9. 
16.9. 

Opettajana toimii Veli-Pekka Joki-Erkkilä

Vähävaraisten on mahdollisuus hakea avustusta kurssimaksuun lähettämällä tästä pyyntö alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoja info@precept.fi

———-

Induktiivinen Raamatun tutkiminen
Tämä Raamatun tutkimismenetelmä alkaa yksityiskohtaisesta havainnoinnista ja tietojen keräämisestä Raamatun teksteistä ja pyrkii sitten muodostamaan johtopäätöksiä näiden havaintojen perusteella. Induktiivinen tutkimus ei oleta valmiita vastauksia, vaan se pyrkii löytämään ne tekstien perusteella.

Induktiivisella Raamatun tutkimisella on useita etuja verrattuna deduktiiviseen lähestymistapaan

  1. Induktiivinen lähestymistapa mahdollistaa objektiivisemman ja avoimemman tulkinnan Raamatun teksteistä. Tutkijat eivät oleta etukäteen tiettyjä vastauksia, mikä auttaa välttämään ennakkoluuloja ja kannustaa avoimuuteen tekstin suhteen.
  2. Tulkinnan monipuolisuus: Induktiivinen lähestymistapa antaa tilaa monipuolisemmille tulkinnoille, koska se ei sido lukijaa valmiisiin oletuksiin tai teologisiin järjestelmiin. Tämä voi edistää erilaisten näkökulmien ja oivallusten esiin tulemista.
  3. Induktiivinen tutkimus painottaa Raamatun tekstien kontekstin huomioimista, kuten historiallista, kielellistä ja kulttuurista kontekstia. Tämä auttaa tutkijaa ymmärtämään tekstin alkuperää ja tarkoitusta paremmin.
  4. Induktiivinen lähestymistapa mahdollistaa syvemmän ja perusteellisemman tutkimuksen, koska se kannustaa tutkijaa tutkimaan Raamatun tekstejä huolellisesti ja systemaattisesti ilman valmiita ennakko-oletuksia.
  5. Koska induktiivinen lähestymistapa ei rajoita tutkijan ajattelua ennalta määrättyihin raameihin, se voi edistää innovaatiota Raamatun tulkinnassa. Tämä voi johtaa uusiin oivalluksiin ja ymmärryksen syvenemiseen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että induktiivisella Raamatun tutkimisella on etuja, kuten objektiivisuus, monipuolisuus, kontekstin huomioiminen, syvyys sekä luovuuden ja innovaation edistäminen. Nämä tekijät voivat tehdä siitä houkuttelevamman lähestymistavan monille tutkijoille, jotka haluavat syventää ymmärrystään Raamatun teksteistä ilman ennakko-odotuksia tai rajoituksia.

 

Tiedot

Päivämäärä:
5 elokuun
Aika:
0h00
Hinta:
€5
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Järjestäjä

Precept Suomi Ry