Olen kiittänyt ystävääni, joka löysi opetuksenne
 
Olen saanut olla mukana sellaisilla kursseilla, jonka laista opetusta raamatun kirjoituksista en ole koskaan saanut. Näissä opetuksissa käydään läpi melkein sana sanalta vaikutukset näiden tekstien ihmisiin ja tapahtumiin ts. päätteleminen. Tämä sana ” induktiivinen” menetelmä ei kertonut minulla suomalaiselle mitään???  Mun piti ensin selvittää, mitä näin hieno sana,  ”induktiivinen” on meidän suomenkielellä. Mutta tämä menetelmä: päättelemällä asioita, mitä raamatun teksteissä tarkoitetaan ja mihin ne johtavat, on hyvä menetelmä!
 
Olen tehnyt ratkaisuni seurata Herraa Jeesusta Kristusta n. 15 v sitten ja joka kerta, kun avaan raamatun tai kuuntelen jonkun henkilön opetusta, saarnaa tai…niin aina raamattu, teksti aukeaa uudella tavalla. Ja tämä teidän tapa opettaa on aivan ihana sovellus. Olen kiittänyt ystävääni, joka löysi opetuksenne.
 
Olen ollut 3 kurssillanne:
Vapauteen pelon vallasta,  Jeesus -kuuletko hänen äänensä ja Jeesus -ymmärrätkö hänen kuolemansa.
 
Olen saanut tosi paljon rohkeutta sydämeeni pysyä totuudessa, pysähtyä kuuntelemaan Herran ääntä, nähdä myös kuvia ja rohkeutta kertoa näistä rukoustilanteissa. Ja mikä parasta, koska olen Jumalan valittu, Taivaallisen Isäni rakas lapsi, niin olen myös testamentannut itseni käyttöoikeuden, lapseni, lähimmäiseni omaisuuteni ja kaiken, mitä minussa on Hänen Pyhyydelleen (teidän esimerkin mukaan). Välillä nämä asiat takkuilee, koska kuitenkin ne syntiset juuret pyrkivät tulemaan uudelleen pintaan. 
 
Kuitenkin tämä korkeimman Isäni rakkaus,  anteeksianto ja armo kulkevat kanssani. Hän on täällä kanssani  tänään, eilen ja iankaikkisesti. Siihen uskon. Aamen.
 
Olen kiitollinen myös siitä, että kursseilla on rohkeita kommentoijia ja myös hyviä raamatun tuntijoita. Tää on sitä kurssien rikkautta.
 
Myös kiitoksen esitän siitä, että nämä kurssit olette pystyneet,  tänä epätoivon aikana,  ohjaamaan zoomin kautta. Toivon, että jatkatte näin edelleenkin, ettei tarvitse matkustaa mihinkään, vaan saa valmistautua kotona opetukseenne. Ja ne kirjat ovat todella hyvä, opettava lisä näillä oppitunneilla.
 
Sydämelliset ja siunaavat kiitokset!
 
Marja-Leena
Opetus on puhdasta ja sydämeen asti puhuttelevaa
 
Olen todella kiitollinen, että ”sattumalta” löysin Preceptin opetukset netin kautta.
En ole koskaan käynyt tai opiskellut Raamuttua niin intensiivisesti, kun nyt viimeisen vuoden aikana olen saanut käydä.
Opetus on puhdasta ja sydämeen asti puhuttelevaa. Ryhmänä opiskelu on antanut paljon uusia näkökulmia ja vääriä käsityksiä on omasta tulkinnasta saanut korjata.
Ryhmä on turvallinen, on voinut avoimesti kysellä asioita joita ei ole ymmärtänyt. 
Opiskelussa on korostunut Jumalan tuntemisen tärkeys ja sydämen asenne.
 
Kiitollisin mielin aloitan taas uutta opetusta, Herra opeta minua tutkimaan Raamattua 
 
Margit

Kanssanne oli ”helppo hengittää”

Kurssi perustui tarkasti Raamatun opetuksiin ja ohjeisiin. Tämä oli ensimmäinen tämäntyylinen kurssi, jolle osallistuimme. Kahdenkeskeiset keskustelut kurssin aikana avioparin kanssa, tai ryhminä puuttuivat. En ole koskaan pitänyt niistä. Kotitehtäviä ei ollut. Pohdittavaa jäi kuitenkin joka kerralla kotiin asti. En osaa sanoa, mikä olisi voinut olla paremmin, koska olen niin tyytyväinen tähän kurssiin. Haluan osallistua muihinkin Raamatun opetuskursseihin, jotka on rakennettu samalla formaatilla. Kiitos kaikille kurssin vastuuhenkilöille. Kanssanne oli ”helppo hengittää”.

oppilas