VELI-PEKKA JOKI-ERKKILÄ

Veli-Pekka toimii yhdessä Minna-puolison kanssa Preceptin Suomen toimintojen koordinaattorina sekä Raamatun opettajana. Veli-Pekka on koulutukseltaan erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori. Hän on lisäksi suorittanut pastoraalitutkinnon sekä teologian MA:n.

Meillä on neljä lasta ja yksi lapsen lapsi. Tulimme uskoon vaikean tragedian kautta kun keskimmäinen tyttäremme surmattiin. Löysimme silloin Jumalan Sanan voiman ja sen kautta tulevan lohdutuksen. Meidän stoorimme löytyy oheisesta YouTube linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=eStR-t7PYJk

Kun tutustuimme Preceptin toimintaan ja opetusmateriaaleihin, tajusimme heti sen valtavan potentiaalin joka siihen liittyy. Suomi todella tarvitsee tällaista opetusta! 

MINNA JOKI-ERKKILÄ

Minna on koulutukseltaan erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori. Hän toimii yhdessä Veli-Pekka-puolison kanssa Preceptin Suomen toimintojen koordinaattorina sekä kouluttajana.

Meillä on neljä lasta ja yksi lapsen lapsi. Tulimme uskoon vaikean tragedian kautta kun keskimmäinen tyttäremme surmattiin. Löysimme silloin Jumalan Sanan voiman ja sen kautta tulevan lohdutuksen.

Tutustuttuamme Preceptin toimintaan ja opetusmateriaaleihin, tajusimme heti sen valtavan potentiaalin joka siihen liittyy. Suomi todella tarvitsee tällaista opetusta.

Toimimme lääkärintyömme ohella Preceptin vapaaehtoisina työntekijöinä.

ARI KALLIO

Ari Kallio, aviomies ja nelilapsisen perheen isä. Tohtorikoulutettavana valmistelee väitöskirjaa
liittyen henkiseen kestävyyteen. Hän toimii Precept Suomen toiminnoissa kouluttajana.
Olen ollut uskosssa vuodesta 2004 – mutta ymmärryksessä paljon myöhemmin.
Ymmärryksestä kiitos induktiivisen Raamatun opiskelun. Avioliitto on sydäntäni lähellä:
mies ja vaimo ovat erilaisia, mutta juuri siksi yhdessä kestävämpiä
perheensä perusturvallisuuden rakentajina ja yhteiskunnan hyvinvoinnin perusyksikkönä.
Jokaisen suomalaisen edun kannalta on tärkeää vahvistaa avioliiton asemaa
yhteiskunnassamme sellaisena kuin Luoja on sen tarkoittanut. 
Siksi haluan vapaaehtoisena sitoutua edistämään Raamatun opiskelua.

MARKKU SOINI

Markku toimii yhdessä vaimonsa Tarjan kanssa Precept koulutusten vetäjänä. Markku on koulutukseltaan insinööri ja työskentelee infra-asiantuntijana ja laskentainsinöörinä.

Olen kahden lapsen isä ja neljän lapsenlapsen pappa. Sanan tutkiminen ja opettaminen on ollut aina lähellä sydäntäni. Hebr. 4:12 on yksi suosikkikohtiani Raamatussa. Uskon, että yhä pimenevässä ajassamme Jumalan sanan henkilökohtainen tutkiminen ja ymmärtäminen on yhä tärkeämpää. Tässä Preceptin induktiivinen Raamatun tutkimusmenetelmä on yksi parhaita työkaluja. Haluan olla näin omalta osaltani tukemassa jokaisen kristityn henkilökohtaista kasvua Kristukseen ja matkaa sanan ja Jumalan tuntemiseen. 

 

 

TINA HEDMAN

Tina toimii Suomen Preceptin käännöstiimissä. Opiskelin aikoinaan markkinointia Yhdysvalloissa. Eron ja vaikeuksien myötä opiskelu keskeytyi. Ensikosketus Precept Ministries -järjestön julkaisemiin raamattuoppaisiin tapahtui 90-luvun alussa, kun Herra johdatti käsiini kirjan Herra, paranna haavani. Kirjasta oppimani totuudet todella paransivat haavani: sain tulla tuntemaan hyvän ja ihmeellisen Jumalan, joka on aina jokaisessa elämäntilanteessa mukana. Ajatus siitä, että muutkin ihmiset tarvitsisivat samaa eheytymistä, johti tämän kirjan suomentamiseen käännöstiimin kanssa. Käännöstyöt jatkuivat muiden Preceptin raamattuoppaiden parissa. En usko, että kenelläkään muulla järjestöllä on yhtä hyviä Raamatun tutkimismateriaaleja tarjolla! Asun Yhdysvalloissa mieheni kanssa. Käännöstöiden tekemisen ohella nautin isoäitinä olemisesta viidelle lapsenlapselle. He osaavat kutsua minua suomeksi ”mummoksi”.